Dacă te numeri printre persoanele predispuse la afecțiuni cardiovasculare ori ale ficatului, atunci ar trebui să ai grijă de sănătatea ta și să încerci un remediu naturist ușor de preparat, ce este la îndemâna oricui.


Pentru a preveni blocajele din artere și depunerea de grăsime pe ele ar trebui să consumi această băutură, pe care o poți prepara chiar la tine acasă. Ai nevoie de doar trei ingrediente, iar efectele vor fi maxime.

De asemenea, această băutură magică, obținută din trei ingrediente - usturoi, lămâie și ghimbir - ajută la prevenirea aterosclerozei, a colesterolului din sânge și, mai mult de atât, ajută la întărirea sistemului imunitar, detoxifiază ficatul și combate efectele nocive date de radicalii liberi, prevenind astfel apariția altor afecțiuni.

Pentru a prepara această băutură magică ai nevoie de:

- patru căței de usturoi
- patru lămâi cu coajă
- o rădăcină mare de ghimbir
- doi litri de apă.

Mod de preparare:

Spală lămâile, după care taie-le felii. Pune-le în blender, după care adaugă usturoiul și ghimbirul și amestecă-le până când obții o pastă omogenă.

Ulterior, toarnă pasta într-o oală mare, pune cei doi litri de apă și lasă totul la fiert.

Când a început să dea în clocot, însă, ia-o de pe foc și las-o să se răcească. Pune lichidul obținut într-o sticlă din sticlă.

Bea această băutură în fiecare zi, câte un pahar de 200 de ml, pe stomacul gol sau cu două ore înainte de masă.

Această băutură magică ajută la restabilirea energiei și vitalității organsimului, dar și la îmbunătățirea circulației sângelui, prevenind astfel apariția bolilor cardiovasculare.

Articol citit de 2560 persoane