Dacă ai început o relație de curând și te întrebi dacă partenerul tău este îndrăgostit de tine, atunci îți propunem să descoperi câteva semne care îl ”trădează”.

Atunci când ai acceptat să intri într-o relație și ești îndrăgostită, s-ar putea să fii copleșită de emoții sau de gândurile că partenerul nu are aceleași sentimente. Cum îți poți da seama dacă e îndrăgostit de tine iremediabil, află mai jos:

Te ascultă cu atenție

Chiar dacă a avut o zi lungă, în care a muncit mult, dacă partenerul tău te ascultă cu atenție și vrea să știe cât mai multe detalii despre cum ți-a fost ziua, atunci cu siguranță este îndrăgostit de tine.

Îți iartă greșelile

S-a întâmplat să-i spui că vă vedeți la 19:00 și ai întârziat? Ori i-ai pus hainele la spălat și i-ai distrus tricoul acela alb favorit? Ei bine, dacă trece cu vedere aceste mici probleme și face drame, atunci cu siguranță are sentimente pentru tine.

Îți respectă pasiunile

Atunci când ești îndrăgostit de cineva, trebuie să existe și respect. Așadar, dacă partenerul tău îți respectă pasiunile, te încurajează să le practici și, ba mai mult, se arată interesat să le descopere, atunci e clar. Ai tras lozul câștigător, iar partenerul tău este foarte interesat să te descopere.

Îți cumpără flori fără motiv

Atunci când apare la ușă cu flori fără vreun motiv anume ori pur și simplu vă plimbați pe stradă și se oprește să-ți ia o floare, poți să spui cu încredere că îi pasă de fericirea ta și își dorește să te vadă mereu zâmbind.

Își exprimă emoțiile

Unui bărbat nu-i va niciodată ușor să-și exprime emoțiile, însă dacă încearcă să-ți împărtășească ce simte pentru tine, dacă vrea să știi că te iubește, atunci trebuie să-l crezi.

Este interesat de munca ta

O relație se bazează, în principal, pe comunicare și pe respect, motiv pentru care este foarte important ca persoana de lângă tine să-ți respecte munca. Iar dacă se arată și interesat să știe ce responsabilități ai, dacă te poate ajuta cumva, cu siguranță este îndrăgostit de tine.

Credit foto: Shutterstock

Articol citit de 807 persoane