Piperul Cayenne este un arbust peren mic, ajungând la aproximativ 90-100 cm în înălțime. Prefera sol bine drenat nisipos și climat cald.

Cu toate că în mod inerent la cald și intolerabilă, chiar și în cantități mici, cayennes sunt unul dintre elementele de condiment-care beneficiază de sănătate ambalate cu minerale, vitamine și anumite fito-nutrienti. Nu este de mirare acest condiment minunat s-a găsit un loc în modern, precum și în medicamentele tradiționale, pentru bolile sale de prevenire și promovare a sănătății proprietăți.

Cayenne conține de sănătate care beneficiază compus alcaloid, capsaicina, care le conferă un caracter picant picant puternic. Studii de laborator timpurii asupra mamiferelor experimentale sugereaza ca capsaicina are proprietati anti-bacterian, anti-cancerigen, analgezice și proprietăți anti-diabetice. Atunci când sunt utilizate în mod judicios, de asemenea, a constatat, pentru a reduce trigliceridelor si a nivelului de colesterol LDL la persoanele obeze.

  • 127% din vitamina C (acid ascorbic),

  • 39% din vitamina B-6 (piridoxina),

  • 54% din niacină,

  • 71% din riboflavină,

  • 1,387% din vitamina A,

  • 97,5% din fier,

  • 41% din cupru,

  • 43% din potasiu,

  • dar nu contine colesterol.

Articol citit de 5240 persoane