Un ingredient din compoziția Cebraoptim este Phosphatidyl Serina, care are numeroase proprietăți benefice asupra persoanelor cu deficiențe grave de memorie, dar și celor care se confruntă cu perioade în care efortul intelectual este sporit. Este recomandat, de asemenea, și bolnavilor de Alzheimer, dar și celor de demență senilă, care se confruntă cu afectarea memoriei pe o perioadă scurtă de timp sau de lungă durată.

Recomandat pentru funcționarea optimă a sistemului nervos, Phosphatidyl Serina este un neurotonic excelentă, astfel că îmbunătățește funcțiile cognitive și capacitatea de memorare. Are, printre altele, efecte anti-aging și poate stopa dezvoltarea proceselor degenerative ale sistemului nervos, dar și pe cele asociate senescentei.

Phosphatidyl Serina este, potrivit oamenilor de știință, un compus de fosfolipide, care este vital pentru menținerea sănătății și funcționarea eficientă a celulelor creierului. De aceea este recomandat a fi administrat atât studenților, care se află într-o perioadă în care depun efort intelectual ridicat, dar și persoanelor în vârstă, care au nevoie de ajutor pentru a-și îmbunătăți funcțiile cognitive și capacitatea de memorare.

Articol citit de 97 persoane