Enzimele joacă un rol esențial în digestia alimentelor. Enzimele sunt formate din proteine care ajuta cu multe evenimente in interiorul corpului, inclusiv defalcarea de nutrienți pentru absorbție. Anumite enzime sunt făcute în interiorul corpului pentru a fi utilizate în timpul acestor procese, altele provin din alimente. Unele fructe si legume contin cantitati mari de enzime. Aceste enzime pot ajuta, de asemenea, pentru a preveni bolile.

În primul rând, bolile pot împiedica producția corespunzătoare de enzime digestive.

Se folosesc pentru probleme pancreatice, inclusiv fibroza chistica, cancer pancreatic și pancreatita acută sau cronică.

Inflamatia la nivelul tractului digestiv (cum ar fi cea cauzată de "alergii alimentare," permeabilitate intestinală, dysbiosis, infecții parazitare, etc.) poate duce la deficiente in enzime digestive.

Imbatranirea a fost asociata cu functia digestive scăzuta, deși eu personal întreb dacă acest lucru este un rezultat al îmbătrânirii, sau un curs de îmbătrânire prost.

Articol citit de 6234 persoane