Un remediu unic pe bază de plante, Rhodiola crește și se dezvoltă bine în sol uscat, nisipos, la altitudini ridicate în zonele arctice de oameni de știință din Europa și Asia sovietice au cunoscut de mult ca acest nativ din plante-în special pentru speciile cunoscute sub numele de Rhodiola rosea-poate stimula energia si trata mentale oboseala, împreună cu alte condiții.

Rhodiola Rosea este o planta remarcabila, care are o istorie largă și variată de utilizări. Se crede de a consolida sistemul nervos, lupta impotriva depresiei, sporeste imunitatea, ridica capacitatea de exercitiu, imbunatatirea memoriei, ajuta la scăderea în greutate, creșterea funcției sexuale și de a îmbunătăți nivelul de energie. Ea a fost mult timp cunoscuta ca un adaptogen puternic. Adaptogenii sunt substanțe care cresc rezistența totală a organismului și de a ajuta la normalizarea functiilor corpului.

  • Depresia

  • Stres

  • Memorie

  • Probleme cardiace

  • Sistem imunitar


Cancer - Rhodiola s-a dovedit a creste activitatea antitumorală prin creșterea rezistenței organismului la toxine. O serie de compuși antioxidanți au fost identificați în Rhodiola rosea și legate de specii și o activitate semnificativă de eliminare a radicalilor liberi a fost demonstrată pentru extractele de alcool si apa de Rhodiola. Rhodiola rosea ar putea fi utila în combinație cu unele medicamente anti-tumorale farmaceutice.

Articol citit de 7650 persoane