Aloe este o plantă cactus, care creste in zonele cu climat cald, uscat. Aloe produce două substanțe, gel sau latex, care sunt utilizate pentru medicamente. Gelul de aloe este clar, gelatinos găsit în partea interioară a frunzelor de plante de aloe. Aloe latex vine de sub pielea plantei și este de culoare galbenă. Unele produse aloe sunt fabricate din frunze întregi maruntite, astfel încât acestea să conțină atât în ​​gel și latex.

Medicamentele de aloe pot fi luate pe cale orala sau aplicate pe piele. Oamenii iau gel de aloe pe cale orala pentru pierderea in greutate, diabet, hepatita, boli inflamatorii intestinale, osteoartrita, ulcere gastrice, astm, legate de radiații leziuni ale pielii, febră, mâncărime și inflamație, precum și ca un tonic general. O substanta chimica din aloe numita acemannan este luata pe cale orala pentru HIV / SIDA. Extractul de aloe este utilizat pentru colesterol ridicat.

Aloe latex este administrat pe cale orală, în principal ca un laxativ pentru constipație. Este, de asemenea, utilizat pentru convulsii, astm, răceli, sangerare, lipsa unei perioade menstruale, umflarea colonului (colita), condițiile de depresie, diabet, ochi care provoaca orbire (glaucom), scleroza multiplă, hemoroizi, varice, inflamatii articulare , probleme de osteoartrita si viziune. Frunzele de aloe proaspete sunt luate de gura pentru cancer.

Oamenii aplica gel de aloe pe piele pentru acnee, o afecțiune inflamatorie a pielii numita lichenul plan, inflamații la nivelul gurii, daune pielii induse de radiații, placa dentară, erupții cutanate de scutec, degerături, boli ale gingiilor, escare, scabia, matreata, rana vindecare, hemoroizi si durere dupa o interventie chirurgicala pentru a elimina hemoroizi interni, osteoartrita, inflamatie, si ca antiseptic. Extractul de aloe si gel de aloe sunt, de asemenea, aplicate pe piele pentru herpes genital, și mâncărimi ale pielii, arsuri, arsuri solare si pielea uscata. Extractul de Aloe este aplicat pe piele ca un repelent pentru insecte. Aloe suc de frunze este aplicat pe piele pentru fisuri anale.

Articol citit de 7464 persoane