Să faci dragoste cu partenerul tău nu e chiar atât de simplu de fiecare dată. Uneori, anxietate îți pot umbri momentele de pasiune, motiv pentru care îți recomandăm să descoperi de ce nu reușești să te bucuri de intimitate.

Mai exact, potrivit experților, un motiv pentru care nu te poți bucura de momentele de intimitate petrecute cu partenerul tău este că ești preocupată prea mult să-l statisfaci, astfel că stresul din acele momente își spune cuvântul și nu te mai poți bucura. În acest caz, însă, este important să-ți amintești că plăcerea ta este la fel de importantă ca și a lui, motiv pentru care relaxează-te și bucură-te de intimitate.

De asemenea, un alt motiv pentru care fericirea vă e umbrită e faptul că el își dorește să încercați ceva nou în dormitor, însă n-ați discutat de acest lucru, fapt pentru care te simți stânjenită. Teama că partenerul tău te-ar putea respinge ori ar putea să râdă de fantezia ta n-ar trebui să te sperie, ci ar trebui să ai curaj să vorbești cu el despre ceea ce simți.

Esențial pentru a te bucura de clipele de pasiune este, de asemenea, să te simți bine în pielea ta și să-ți iubești corpul. Doar așa te vei simții încrezătoare și te vei bucura din plin de momentele de amor.

Articol citit de 768 persoane