O persoană singură poate fi vulnerabilă și poate trece prin momente dificile, motiv pentru care dacă există cineva în jurul tău în această situație ar fi bine să înveți să te porți.

Să treci printr-o despărțire, fie că a fost dorită de tine sau nu, este dificil, motiv pentru care îți recomandăm să ai grijă de persoanele din jurul tău care traversează o perioadă dificilă, întrucât le poți răni cu ușurință.

Ce nu trebuie să spui unei persoane singure, află mai jos:


Dar ești atât de minunată...

Deși crezi că i-ai putea face un compliment, o astfel de replică poate fi extrem de dureroasă pentru o persoană care a ajuns să fie singură. Ba mai mult, frumusețea și șarmul nu sunt bariere împotriva singurătății.

Nu-ți face griji - ai destul timp...

O astfel de replică nu va face decât să le reamintească cât de bătrâni sunt și că undeva un ceas continuă să meargă. Deși acest comentariu ar putea să vină din suflet, prietena ta singură ar putea să se simtă mai rău, în sensul că s-ar putea simți presată să-și găsească un partener.

O să vedem vreodată un inel pe degetul ăla?

O astfel de formulare este extrem de nefericită, motiv pentru care ar trebui să renunți la o astfel de întrebare, întrucât nu va face decât să înrăutățească lucrurile. Mai mult de atât, ai putea să iei în calcul că în timp ce unele persoane fac totul pentru relația lor de cuplu, altele nu și nu simt frustrări.

Știu bărbatul perfect pentru tine!

Nimic nu este mai sinistru decât sî suferi și cineva să vină să te cupleze. Așteaptă ca prietena ta să vină și să-ți mărturisească că își dorește să cunoacă oameni noi și abia apoi vorbește-i despre motivele pentru care ar trebui să-l cunoască pe prietenul tău. De asemenea, nu o presa în niciun fel.

Articol citit de 628 persoane