Să trăiești într-o relație în care nimic nu te mulțumește și nu ești fericită este mult mai greșit și mai nesănătos decât de a fi singură, motiv pentru care îți propunem să descoperi care sunt semnele ce indică faptul că povestea de iubire pe care o trăiești acum nu mai poate fi salvată.

Nu mai există niciun fel de comunicare între voi

Dacă nu mai există nimic de spus între tine și partenerul tău atunci trebuie să știi că este musai să accepți că povestea voastră s-a încheiat. Astfel, dacă ați ajuns să aveți discuții tensionate, să vă bombardați cu reproșuri ori să vă puneți în evidență greșelile și defectele, este bine să mergi mai departe. Când lipsa de comunicare e foarte mare, atunci nu se mai poate face nimic.

Sunteți mereu încordați

Dacă aveți tendința să vă purtați cu grijă și să ascundeți nemulțumirile de teamă să nu mai iscați o ceartă, atunci e musai să acceptați că lucrurile nu mai funcționează între voi și să purtați o discuție sinceră. Doar așa veți reuși să preveniți o ruptură cu scandal, plin de suferință.

Abuzul verbal a devenit o obișnuință

Un alt semn care arată clar că relația voastră nu mai e în regulă este atunci când între voi există un abuz verbal, un dispreț ori dezgust. Dacă ați ajuns să vă jigniți ori să urâți stilul de viață de a fi al celuilalt este momentul să purtați o discuție și să mergeți mai departe. Pe drumuri separate, întrucât nu mai e nimic de salvat.

De asemenea, alte semne ce pot indica că relația voastră nu mai poate fi salvată sunt lipsa de ajutor în momentele dificile, lipsa de timp petrecut împreună, lipsa contactului fizic între voi sau chiar reproșurile care sunt din ce în ce mai frecvente între voi.

Articol citit de 659 persoane