Să-ți construiești o relație în ziua de astăzi poate fi extrem de dificil sau, orbită de iubire, poți să scapi din vedere anumite detalii și să lupți pentru o iubire care nu îți e împărtășită.

Dacă simți că ai probleme în relația de cuplu și te întrebi tot mai des dacă partenerul tău e potrivit pentru tine, atunci ține cont de sfaturile de mai jos:

E interesat doar de banii ori de funcția ta

Dacă ai un job bun, deții o casă, o mașină sau familia ta are bani, atunci ar trebui să fii cu ochii-n patru, întrucât mulți oameni pot fi orbiți de lăcomie. Asta nu înseamnă că se întâmplă mereu, însă ar trebui să fii atentă atunci când te întreabă de bani, dacă vrea mereu ca tu să plătești când ieșiți în oraș ori încearcă să te convingă să treci ceva pe numele lui.

Nu se înțelege cu animalul tău de companie

Dacă deții un cățel ori o pisică, însă nu are o relație bună cu patrupedul atunci ar trebui să ai încredere în animalul tău de companie. De cele mai multe ori, are un ”nas mai ascuțit”, detectând astfel o persoană nepotrivită pentru stăpâna lui.

Nu vorbește despre viitor

Oamenii fericiți, care vor să-și construiască o viață împreună, au tendința să vorbească despre viitor, să-și facă planuri. Dacă în cazul tău refuză să vorbească despre mutat împreună, căsătorie sau copii, atunci ar trebui să te gândești că ascunde ceva. Poate pur și simplu nu-și dorește o relație serioasă sau poate are o altă relație.

Nu i-ai cunoscut prietenii și familia

La începutul relației, este normal să fiți doar voi doi, însă la un moment dat este normal să te prezinte familiei și prietenilor. Dacă acest lucru nu s-a întâmplat, atunci ar trebui să știi că nu este pentru tine. Acceptă că lucrurile nu merg bine între voi și mergi mai departe.

Articol citit de 1633 persoane