Să știi că ești implicată într-o relație nepotrivită e ușor de recunoscut, iar primul semn care ar putea să-ți dea de gândit este momentul în care partenerul tău decide că una dintre dorințele tale nu este importantă pentru tine.

Descoperă care sunt lucrurile pe care un partener care te iubește nu ar trebui să ți le ceară niciodată, mai jos:

Să te schimbi

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care iubitul ori soțul tău ar trebui să le respecte este cine ești. Indiferent de felul în care te porți ori te îmbraci, el ar trebui să te accepte așa cum ești. Nu contează că preferă blondele ori brunetele, dacă te iubește așa cum ești, nu-ți va cere să schimbi nimic.

Să renunți la visele tale

Un lucru deosebit de important este, de asemenea, respectarea intereselor ori a visurilor tale. Un om care te iubește cu adevărat nu-ți va cere să-ți schimbi jobul ori să renunți la el doar pentru că este de părere că nu este în regulă pentru tine. De asemenea, un om care este îndrăgostit de tine ar trebui să te susțină și să te ajute să mergi mai departe pentru a-ți îndeplini dorințele.

Să renunți la oamenii dragi

O relație sănătoasă și frumoasă nu va presupune niciodată izolarea de oamenii dragi. Chiar dacă ești implicată într-o relație serioasă ori te-ai căsătorit, partenerul tău ar trebui să-ți respecte familia și prietenii și n-ar trebui să-ți ceară să renunți la timpul petrecut cu aceștia. În caz contrar, ar trebui să știi că relația ta nu este tocmai potrivită.

Nu-ți va invada intimitatea

Unii oameni cred că nu există intimitate într-o relație de cuplu, însă acest lucru e total greșit. E în regulă ca partenerul tău să-ți folosească telefonul atunci când are nevoie, însă să-ți monitorizeze fiecare apel și fiecare mesaj e total greșit și n-ar trebui să permiți acest lucru.

Articol citit de 2419 persoane