Se spune că atunci când te căsătorești o faci pentru tot restul vieții, însă realitatea este alta, întrucât oamenii ajung să se despartă. Uneori pentru că bărbații se îndrăgostesc de alte femei.

De ce bărbații căsătoriți se îndrăgostesc de alte femei? Est e o întrebare pe care și-o pun multe persoane, fapt pentru care îți propunem să descoperi care sunt motivele care îi împing, uneori, să calce strâmb.

Au nevoie de un prieten

O relație fericită și împlinită este una bazată și pe prietenie. Astfel, un partener fericit va fi mereu cel care va putea să vorbească despre orice cu soția lui. În caz contrar, însă, atunci când este certat, bombardat cu reproșuri, acesta va alege să caute în altă parte liniștea și înțelegerea de care are nevoie.

Vor să-și testeze puterea de seducție

Dacă sunteți căsătoriți de mult timp, ei bine, trebuie să știi că partenerul tău ar putea să traverseze o perioadă în care își dorește să-și dovedească că încă mai are șarm, că poate să cucerească femei. Evident, sentimentul că este dorit îl va face să calce strâmb fără să se gândească la consecințe.

Vor o femeie independentă

Dacă în urmă cu mulți ani femeia trebuia să stea acasă, să gătească și să crească copii, acum lucrurile s-au schimbat. Bărbații sunt cuceriți de femeile independente, care se descurcă singure și care au încredere în ele. Altfel, însă, ei se pot plictisi și pot alege să fie pe cineva care se apropie de dorințele lor.

Articol citit de 3389 persoane