Monotonia, dar și alți factori, afectează relațiile de lungă durată, dar nu numai, motiv pentru care îți propunem să descoperi câteva trucuri pentru a păstra pasiunea vie în cuplu.

Numărul divorțurilor este în creștere alarmantă la nivel mondial, iar mulți tineri amână momentul în care spun DA, însă dacă ești implicată într-o relație trebuie să știi că poți să previi o ruptură menținând pasiunea vie.

Da, e drept că fiecare relație este presărată de suișuri și coborâșuri, însă este musai să știi cum să păstrezi vie pasiunea în cuplu.

Comunică efcient

Cea mai simplă cale pentru a rămâne mereu conectați este să comunicați. Vorbiți despre treburile casnice, despre cumpărături, despre problemele legate de serviciu, însă nu uitați și de partea afectivă. Vorbiți despre ce vă preocupă, despre piesele favorite ori despre filmele preferate.

Gesturi romantice

Ca să păstrați pasiunea vie, micile gesturi de afecțiune sunt esențiale. De aceea, nu ezitați să vă sărutați, să vă îmbrățișați ori de câte ori aveți ocazia. Fiți blânzi și arătați-i partenerului cât de important e pentru voi.

Luați-vă timp pentru voi

Să menții pasiunea vie într-o relație nu e complicat, însă e important să vrei să faci acest lucru și să acționezi. Închide-ți telefonul ori calculatorul și petrece timp cu partenerul tău. Petreceți timp de calitate și bucurați-vă de acele momente ce vă vor ajuta să vă apropiați.

De asemenea, nu uitați nici de partea erotică. Vorbiți despre ceea ce vă place în dormitor, nu ezitați să încercați jocuri inedite în dormitor sau să purtați ținute sexy. Dă frâu liber imaginației tale și surpinde-ți partenerul.

Articol citit de 778 persoane