Dacă ai fost părăsită sau ai decis să pui punct unei relații ce-ți consuma energia, însă ești copleșită de ruptură îți recomandăm să ții cont de câteva sfaturi simple, ce te vor ajuta să treci peste momentele dificile.

În ciuda faptului că uneori ai tendința să pari puternică și să construiești un zid în jurul tău, atunci când ești singură suferi teribil și te gândești la fostul partener? Ei bine, află cum poți să treci peste separare, mai jos:

Află ce determină suferința ta

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a depăși această despărțire este să afli care sunt motivele ce au determinat ruptura. Fii sinceră cu tine și află ce s-a întâmplat, unde ai greșit. Te va ajuta pe viitor, ca știi ce nu mai trebuie să faci într-o relație și, mai mult de atât, te va ajuta să fii fericită.

Vorbește sincer despre ruptură

Să te închizi în tine nu e o soluție. Discută cu cineva, poate fi mama sau o prietenă sau, de ce nu, dacă te simți copleșită, cere ajutor specializat.

Trăiește în prezent

Acceptă că totul s-a terminat între voi și bucură-te de prezent, de ceea ce trăiești acum. Nu-ți mai irosi energie gândindu-te la ce momente ați trăit. Concentrează-te pe prezent și profită de fiecare clipă.

Învață să ierți

Să ai resentimente față de fostul partener nu te va ajuta cu nimic. Treci mai departe, acceptă ruptura și fă ceea ce simți, însă ai grijă ca lucrurile pe care le faci să-ți fie utile, să te ajute. Evident, nu uita să-ți îndrepți atenția spre activitățile care te fac fericită.

Articol citit de 643 persoane