Să fii într-o relație de cuplu, chiar și căsnicie, nu înseamnă că lucrurile vor merge de la sine și te vei bucura de fericire absolută. Dragostea trebuie îngrijită precum o plantă, iar rutina este ce mai mare dușman. Tocmai de aceea, este musai să-i arăți partenerului tău că îți pasă de el.

Stresul și sarcinile de peste zi te pot face să uiți de partenerul tău și să-ți neglijezi relația, însă acest lucru este total greșit.

Indiferent de cât de ocupată ești ai grijă de relația ta și arată-i partenerului tău că îți pasă, că îl iubești. Doar așa vă veți bucura de o relație fericită.

Ce poți face ca să-i arăți că-l iubești, află mai jos:

Respectă-i spațiul

Chiar dacă formați un cuplu trebuie să ții minte mereu că sunteți persoane diferite, cu nevoi diferite. În plus, fiecare dintre voi are nevoie de intimitate și timp pentru el. Așadar, oferă-i partenerului tă spațiu și permite-i să iasă cu prietenii lui. În acest fel, te vei bucura și tu de timp pentru tine, iar când veți fi împreună veți prețui mai mult acele momente.

Scăpați de monotonie

Unul dintre cel mai mare dușman al unei relații de cuplu este rutina. De aceea, din când în când, faceți ceva ieșit din comun. Surprinde-ți partenerul cu o cină gătită special sau cu un cadou ori plecați într-o vacanță. Vă va ajuta să vă deconectați.

Arată-i că-l iubești

Să crezi că partenerul tău va fi acolo întotdeauna, fără niciun efort, e total greșit. Arată-i că-l iubești în permanență și spune-i ce simți. Nu-ți fie teamă să-ți exprimi sentimentele, întrucât micile momente de sinceritate vă pot ajuta să vă consolidați relația.

Nu în ultimul rând, ai încredere în partenerul tău. Comunicați sincer, împărtășiți-vă gândurile care vă macină și vorbiți deschis despre ceea ce vă doriți de la această relație.

Articol citit de 1649 persoane