Comunicarea este esențială într-o relație de cuplu, motiv pentru care atunci când simți că nu poți discuta cu partenerul tău despre orice ar trebui să iei măsuri, întrucât poate indica faptul că relația voastră nu funcționează așa cum ar trebui.

Cum îți dai seama că ai o relație nefericită, află mai jos:

Nu aveți o conexiune fizică și emoțională

Potrivit experților, atunci când simți că nu-ți mai dorești partenerul ori crezi că a dispărut afecțiunea, ar trebui să-ți indice faptul că nu mai sunteți un cuplu fericit.

Ai tendința să compari prezentul cu trecutul

Dacă simți că trăiești în trecut și ai tendința să te gândești că relația voastră era mai frumoasă în urmă cu câteva luni ori ani, ar trebui să consideri totul ca pe un semnal de alarmă. Relația voastră ar putea să fie pe butuci, motiv pentru care ar trebui să iei măsuri.

Îi ceri partenerului să se schimbe

Dacă ești nemulțumită de felul în care se comportă partenerul tău și îți dorești să se schimbe, greșești mult. Dacă te-ai îndrăgostit de un om așa cum este el, de ce vrei să îl schimbi? În acest caz, probabil că amândoi ați fi mai fericiți dacă v-ați găsi pe altcineva.

Te enervează tot ce spune ori face

Un alt semn care ar trebui să-ți indice faptul că ești într-o relație nefericită ar putea fi faptul că te enervează tot ce face și spune. Astfel, dacă dezaprobil ce spune ori cum se comportă, mergi mai departe. E momentul să accepți că nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Articol citit de 1287 persoane