Secretul unei relații împlinite nu stă doar în compatibilitatea dintre noi și și în felul în care vă purtați unul cu celălalt, motiv pentru care e musai să cunoașteți ingredientele care sporesc șansele de a trăi o poveste de iubire frumoasă.

Conform experților în relații de cuplu, șansele de a trăit o poveste de iubire împlinită depinde, într-adevăr, de satisfacția în ceea ce privește viața intimă, așteptările voastre, dar și de alte trei ingrediente precum:

Fiți sinceri unul cu celălalt

Calea cea mai simplă pentru a distruge o relație de cuplu este minciunaa. Deși sună a clișeu este deosebit de important să fii sincer în relația cu partenerul tău. Poate că o minciună mică nu va face rău relației, însă atunci când nu sunt dezvăluite fapte importante povestea voastră de iubire va fi compromisă. De asemenea, niciodată nu mima organsm, întrucât la fel, riscați să dezvoltați frustrări, care ulterior vor degenera.

Vorbiți despre ceea ce trăiți

Ca să fii conectat cu partenerul tău nu e suficient să ieși în oraș ori să faci amor. Calea cea mai simplă pentru a vă consolida relația este omunicarea. Vorbiți despre ceea ce vi se întâmplă, împărtășiți idei și fiți sinceri în legătură cu ceea ce vă frământă, ce așteptări aveți ori ce dezamăgiri trăiți.

Gesturile mici sunt mai mari decât îți poți imagina

Micile gesturi, precum o îmbrățișare, o atingere, un zâmbet ori un sărut furat pe neașteptate sunt lucruri care la fel vă pot ajuta să vă consolidați relația, motiv pentru care nu ezitați să vă ascundeți sentimentele. Veți vedea că în timp relația voastră va deveni mai frumoasă.

Articol citit de 3065 persoane