Dacă simți că relația ta de cuplu s-a deteriorat și ți se pare că ai nevoie de un mic ajutor în dormitor încearcă aceste alimente afrodisiace, ce te vor ajuta să-ți condimentezi viața intimă.

Care sunt cele mai bune alimente afrodisiace, află mai jos.

Ciocolata neagră

Fructele și legumele sunt bogate în antioxidanți și ar trebui să fie incluse în alimentația ta, însă n-ar trebui să lipsească nici ciocolata neagră, care nu doar că este o sursă extraordinară de antioxidanți, însă ajută la reducerea semnelor de îmbătrânire celulară, reduce riscurile de a te confrunta cu cancer cervical și are și proprietatea de a-ți îmbunătăți viața intimă.

Scoici

Dacă iubești fructele de mare atunci n-ar trebui să eziți să consumi scoici. Sunt bogate în zinc, care are rolul de a spori libidoul și chiar producerea spermatozoizilor. Tocmai de aceea, sunt recomandate bărbaților care încearcă să aibă copii, întrucât pot să crească șansele de concepere.

Țelină

O sursă excelentă de fibre, țelina este recomandată persoanelor care vor să-și îmbunătățească viața intimă, întrucât conține androsteron, un hormon ce este secretat mai mult la bărbați, fiind eliminat prin secrețiile organice, urină și transpirație.

Kiwi

Vitamina C este recunoscută pentru proprietățile pe care le are asupra libidoului și fertilității. Acest fruct exotic delicios, care este o sursă excelentă de vitamina C n-ar trebui să lipsească din alimentația ta. La fel de benefic pentru a spori fertilitatea este și spanacul, care este o sursă excelentă de acid folic.

Articol citit de 742 persoane