Să te bucuri din plin de o viață intimă interesantă nu ține doar de performanțele tale, ci chiar și de alimentație. Mai exact, potrivit unor experți, anumite alimente îți pot ruina partidele de amor, motiv pentru care îți propunem să renunți la ele atunci când ai o întâlnire.


Care sunt alimentele care îți pot ruina pofta de amor, află mai jos:


Alimentele bazate pe soia

Potrivit studiilor de specialitate, alimentele care conțin soia n-ar trebui să fie consumate înainte de o partidă de amor, întrucât pot să reducă nivelul de testosteron, dar și calitatea spermei.

Alimentele bogate în grăsimi saturate

Dacă adori cartofii prăjiți, burgerii sau altele care conțin o mulțime de calorii, ar trebui să eviți să le consumi înainte de o întâlnire. Grăsimile saturate conținute de acestea nu fac decât să-ți provoace o disfuncție erectilă. De asemenea, o alimentație proastă îți poate reduce libidoul, motiv pentru care este bine să consumi alimente sănătoase, precum carne albă, pui, pește și multe legume.

Sare în exces

Deși n-ai fi crezut, o viață intimă sănătoasă depinde și de cantitatea de sare pe care o consumi. Alimentele sărate în exces îți pot spori tensiunea și îți vor reduce libidoul, potrivit unui studiu de specialitate realizat în Cleveland, Ohio.

Alcool în exces

Da, un pahar cu vin sau două te pot ajuta să te bucuri de o partidă de amor de neuitat, însă dacă vei consuma alcool în exces, simțurile îți vor fi amorțite și, evident, performanțele tale în dormitor vor scădea drastic.

Articol citit de 610 persoane