Dacă ai început de curând o relație și nu știi dacă partenerul tău este, într-adevăr, atras de tine, atunci ar trebui să înveți să-i descifrezi limbajul corporal.

Astfel, potrivit lui Patti Wood, autoarea cărții ”Semnalele de succes, un ghid pentru citirea limbajului corpului”, felul în care se manifestă partenerul tău în prajma ta poate fi grăitor.

Află dacă este interesat de tine sau nu, mai jos:

Pupilele sunt dilatate

Dacă nu sunteți într-un loc întunecat și are pupilele dilatate, atunci trebuie să știi că este interesat de tine, întrucât acest fenomen apare doar atunci când îți place cineva.

Îți zâmbește cu toți dinții

Un alt semnal care poate să-ți indice faptul că este interesat de tine este faptul că îți zâmbește relaxat, semn că se bucură de prezența ta.

Se apleacă spre tine când vorbești

Dacă întâlnirea are loc într-un zgomotos, atunci n-ar trebui să iei în calcul această variantă. În caz contrar, însă, dacă sunteți într-un loc liniștit și te poate auzi perfect, dar se apleacă spre tine atunci când vorbești e clar...e interesat de tine și se simte atras de tine.

Îți atinge genunchiul sau îți dă părul după ureche

Dacă se apropie de tine și îți atinge genunchiul sau pur și simplu te soarbe din priviri și îți dă părul după ureche e clar că nu poate sta departe de tine, așa că nu trebuie să-ți faci griji, întrucât este foarte atras de tine.

De asemenea, conform lui Wood, dacă își atinge gâtul, dacă vorbește cu tine fără să te privească prea mult, dacă merge lângă tine, are un ton al vocii blând și are grijă de lucrurile tale atunci e clar că omul este interesat de tine.

Articol citit de 3023 persoane