Una dintre cele mai importante rugăciuni pe care trebuie să le spună orice credincios este cea de seara, motiv pentru care n-ar trebui să adormi înainte de a rosti aceste cuvinte.


Rugăciunea de seară către Sfânta Fecioară Maria este puternică și ajută la îndeplinirea dorințelor, motiv pentru care n-ar trebui să lași să treacă o zi fără să n-o rostești.


Preacurata și binecuvântată de Dumnezeu Născătoare Marie, Maică cea bună a Bunului Împărat, varsă milă Fiului Tău și Dumnezeului nostru, spre patimasul meu suflet, și cu rugăciunile tale mă îndreaptă spre fapte bune, că cealaltă vreme a vieții mele, fără prihană să o trec, și pentru ține Raiul să dobândesc, Fecioara de Dumnezeu Născătoare, care ești una Curată și binecuvântată.


Îngerul lui Hristos, păzitorul meu cel Sfânt și acoperitorul sufletului și al trupului meu, iartă-mi toate câte am greșit în ziua de astăzi, și de toată viclenia vrăjmașului meu celui potrivnic mă izbăvește, că să nu manii cu niciun păcat pe Dumnezeul meu și te roagă pentru mine păcătosul și nevrednicul rob, că să mă arăți vrednic bunătății și milei Preasfintei Treimi și Maicii Domnului meu Iisus Hristos și tuturor Sfinților.

Amin.

Articol citit de 3420 persoane