Dacă nu mai știi ce să gătești și ai nevoie de o sugestie, încearcă ciorba rădăuțeană. Se gătește numaidecât și e delicioasă.

Ciorbă rădăuțeană - ingrediente necesare:

- un piept de pui
- trei morcovi
- două cepe
- o rădăcină de țelină
- sare și piper, după gust
- trei gălbenușuri
- 250 grame de smântână

Ciorbă rădăuțeană - mod de preaprare:

Fierbe carnea de pui cu apă și sare. Când începe să fiarbă, ia spuma ori de câte ori apare.

Între timp, curăță legumele și fierbe-le și pe ele, alături de pui.

Când legumele pot fi pătrunse, scoate-le și lasă-le la răcit și strecoară zeama.

Amestecă smântâna cu gălbenușuri și zeama, iar apoi pune din nou la fiert. Adaugă și legumele tăiate și puiul, iar apoi condimentează cu sare și piper și pătrunjel tocat mărunt.

Poftă bună!

Articol citit de 516 persoane