Dacă ai rămas în pană de idei și nu știi ce să mai mănânci în această perioadă, îți propunem un preparat ușor de gătit și super delicios: lipii umplute cu urdă și legume.

Pentru a găti acest preparat, ai nevoie de următoarele ingrediente:

- 8 lipii grecești
- 400 de grame de urdă
- 200 de grame de cremă de brânză
- 2 linguri de telemea
- 3 ardei grași
- o ceapă roșie
- o legătură de mărar
- sare
- piper
- oțet
- 2 linguri de ulei

Mod de preparare:

Primul pas pentru a găti lipii umplute cu urdă: trebuie să freci urda cu crema de brânză și cu telemeaua mărunțită.

Între timp, coace ardeii pe plită până când se rumenesc bine, apoi curăță-i bine. Taie-i mărunt și potrivește de sare, piper și adaugă și puțin ulei și oțet.

Amestecă-i cu ceapă verde tocată mărunt și cu mărar, apoi potrivește de sare.

Întinde compoziția pe lipiile grecești și rulează-le strâns. Le poți servi proaspete sau după răcire.

Extra tips: Poți prepara aceste lipii cu legumele preferate precum: morcovi, ciuperci, sfeclă roșie, dovlecei, broccoli ori cu somon sau pui, întrucât se gătesc super rapid și sunt o gustare delicioasă.

Poftă bună!

Articol citit de 4322 persoane