Dacă te numeri printre persoanele diagnosticate cu artrită, atunci ar trebui să știi că inflamațiile sunt dușmanul tău numărul unu, motiv pentru care orice aliment ori băutură ce provoacă inflamații ar trebui să fie eliminate din dieta ta.

Descoperă care sunt băuturile care determină înrăutățirea simptomelor date de artrită, mai jos:

Băuturile energizante

Să consumi băuturi energizante dacă ai fost diagnosticată cu artrită este o greșeală uriașă, întrucât cafeina conținută de acestea poate să determine apariția atacurilor de inimă și a infarcturilor. Mai mult de atât, atunci când suferi de artrită cafeina și zahărul regăsite în aceste băuturi pot să determine inflamații în organism, ceea ce duce la înrăutățirea simptomelor date de acestea.

Apă de la robinet

E important să fii hidratat, mai ales atunci când suferi de artrită, însă apa de la robinet n-ar trebui să fie o alegere pentru tine. Aceasta conține numeroase chimicale ce-ți pot irita țesurile, provocând inflamații în organism. Folosește un filtru pentru a te asigura că apa pe care o consumi e curată și sănătoasă.

Bere

Persoanele diagnosticate cu artrită ar trebui să renunțe la consumul de bere, întrucât aceasta conține substanțe numite purine, dar și gluten, ce determină apariția inflamațiilor în organism.

De asemenea, bolnavii de artrită ar trebui să renunțe la consumul de lactate, carne roșie, legume, alimente prăjite, toate acestea fiind responsabile de agravarea durerilor de articulații și a umflăturilor.

Articol citit de 833 persoane