Problemele la prostată sunt extrem de întâlnite în rândul bărbaților de toate vârstele și sunt extrem de neplăcute.

Problemele la prostată care ar trebui să-ți dea de gândit și să te determine să iei măsuri sunt următoarele: ți se întâmplă să urinezi des noaptea ori urinezi cu greu, jetul urinar are presiune slabă, ai senzația că nu ți-ai golit complet vezica urinară, simți o senzație de arsură atunci când urinezi.

Dacă prezinți oricare dintre simptomele de mai sus alege să încerci anumite remedii naturiste, care te vor ajuta să te simți mai bine.

Suc de urzică

Dacă te numeri printre persoanele care se confruntă cu prostată atunci încearcă sucul de urzică. Substanțele regăsite înaceastă plantă ajută la întărirea sistemului imunitar, crescând astfel limfocitele antitumorale. Este, însă, indicat să consumați două pahare cu suc de urzică pe zi, întrucât are proprietți antitumorale.

Suc de pătlagină

Recomandat pentru combaterea simptomelor date de adenomul de prostată este sucul de pătlagină, care este o sursă excelentă de zinc, astfel că ajută la echilibrarea hormonului masculin, ajutând la prevenirea prostatei mărite.

Ridichile de lună

Recunoscute pentru proprietățile antibiotice și antiinflamatoare, ridichile de lună ajută la ameliorarea simptomelor date de prostată și la controlul sficterelor urinare. Ca să vă bucurați de efectele acestei plante alegeți să consumați suc de ridichi consumat cu suc de morcovi.

Semințe de dovleac

Persoanele care se confruntă cu prostată mărită ar trebui să urmeze o cură cu semințe de dovleac, întrucât acestea au prorietăți diuretice, ajutând la întărirea sistemului imunitar și ameliorează simptomele date de prostată mărită. Tot ce trebuie să faceți este să le consumați proaspete, ca atare ori puteți să încercați și ceaiul din semințe de dovleac.

De asemenea, nu uita că există și Prostafix, un remediu naturist ce te ajută să combați simptomele date de această afecțiuni și pe care-l poți comanda de aici.

 

Articol citit de 1427 persoane