Durerile, fie că sunt de cap, de stomac sau în gât, sunt extrem de neplăcute, motiv pentru care ar trebui să înveți cum să scapi de ele cu ușurință, fără să te chinui nici măcar un minut.


Deseori, atunci când te confrunți cu dureri de orice fel, ai tendința să iei pastile? Renunță la acest obicei și descoperă câteva remedii ce-ți vor fi de mare folos.


Arsurile de stomac


Să dai fuga și să iei medicamente nu este o soluție tocmai bună, mai ales atunci când problema ta - arsurile la stomac - pot fi combătute cu ușurință. Așadar, când ai mâncat prea mult și te confrunți cu arsuri la stomac, bea o lingură de oțet de mere, ce îți va îmbunătăți digestica.


Durerile de cap


Durerile de cap sunt, fără doar și poate, cele mai frecvente și pot fi extrem de neplăcute însă să iei prea multe pastile nu e bine. Încearcă să-ți masezi tâmplele sau ceafa cu ulei de lavandă sau de mentă. În scurt timp, acestea vor dispărea ca prin minune.


Durerile de dinți


Să te confrunți cu dureri de dinți poate fi extrem de insuportabil, însă această problemă poate fi ameliorată cu ulei de cuișoare. Astfel, aplică câteva picături pe dintele dureros și pe gingii. Va ameliora problema, iar până vei ajunge la dentist nu va fi nevoie să suporți durerea insuportabilă.


Durerile în gât


Poate că nu te-ai îmbolnăvit în iarnă dar dacă ai ”noroc” și te-ai ales cu o răceală puternică, în care durerile în gât sunt extrem de neplăcute, poți scăpa de ele cu o gargară cu apă sărată călduță, iar mai apoi bea un ceai fierbinte cu miere și lămâie. Durerea va dispărea instant.


Durerile de stomac


Problemele digestive îți dau bătăi de cap? N-are sens să te indispui din cauza lor, așa că încă de la primul simptom ar trebui să bei o cană de ceai de mușețel. Va relaxa spasmele stomacului tău și te vei simți mai bine.

Articol citit de 4106 persoane