Durerile de cap îți dau bătăi de cap? Îți simți mereu umerii înțepeniți? Ei bine, îți recomandăm să nu dai iama la farmacie pentru pastile. Remediile naturiste propuse de dr. Oz îți pot veni în ajutor și, mai mult de atât, sunt la îndemâna oricui. 

Așadar, ca să scapi de durerea de cap cauzată de o eventuală răceală ai nevoie de un spray cu capsaicină. Grație proprietății de a stimula celulele nervoase, acesta ajută la combaterea durerii. Tot ce trebuie să faci este să pulverizezi câte două picături pe fiecare nară.

De asemenea, durerile în gât sunt extrem de comune în rândul oamenilor de toate vârstele. Ei bine, ca să scapi de ele dr. Oz îți propune spray-ul cu argint coloidal. Disponibil în magazinele cu produse naturiste, acesta are efecte antibacteriene și antimicrobiene. Trebuie să aplici câteva pufuri și te vei simți mai bine.

De cealaltă parte, durerile articulare pot fi combătute cu ajutorul extractului de Boswellia, care are puterea de a combate durerile resimțite la nivelul articulațiilor. Poți să amesteci câteva lingurițe de pulbere cu apă caldă și să o consumi dimineața, pe stomacul gol.

Pentru a scăpa de durerile de spate, celebrul medic îți propune suplimentele alimentare cu vitamina B12 sau crema cu capsaicină și masarea zonelor dureroase. Senzația de căldură lăsată în urmă te va ajuta să te simți mai bine.

Articol citit de 486 persoane