Semințele de in au fost folosite ca un aliment tradițional și remediu în culturile mediteraneene de mii de ani. Este acum popular pentru mai multe condiții de sănătate diferite. Uleiul de semințe de in se face din semințe de in zdrobit.

Semințele de in și ulei de semințe de in contin acid alfa-linolenic (ALA), un precursor esențial acidul gras omega-3 care transformă parțial și în neeficient DHA si EPA - mai activi omega-3 - in organism. În timp ce semințele de in nu a fost încă demonstrate de a imbunatati riscul bolilor de inima, există dovezi că semințele de in și ulei de semințe de in pot scadea nivelul de colesterol.

Sol de semințe de in - dar nu și uleiul de semințe de in - poate ajuta, de asemenea, cu simptomele menopauzei. Cercetările au arătat că 40 de grame pe zi poate fi similar cu terapia hormonala pentru

ameliorarea simptomelor menopauzei ușoare, cum ar fi bufeurile și transpirații nocturne. Sol de semințe de in, de asemenea, pot ușura constipația.

Semințele de in au fost, de asemenea, demonstrate de a imbunatati functia renala la persoanele cu lupus. Dacă aveți lupus - sau orice altă afecțiune medicală - este foarte important să discutați cu medicul dumneavoastră despre orice suplimente pe care le luați.

Articol citit de 6592 persoane