Nucile de pin ofera cantitati generoase de vitamine esențiale, E și K. Acești nutrienți au un efect asupra sistemului cardiovascular - vitamina K permite formarea cheagurilor pentru a preveni hemoragia după un prejudiciu, in timp ce vitamina E poate ajuta sa produca celule rosii din sange esentiale pentru transportul de oxigen.

Fiecare uncie de nuci de pin conține 2,7 miligrame de vitamina E, sau 18 la suta din aportul zilnic recomandat, stabilite de Institutul de Medicina. Nuci de pin contin, de asemenea, 15 micrograme de vitamina K pe uncie - 12 la suta din aportul zilnic recomandat pentru barbati si 17 la suta pentru femei.

Manganul ajută la menținerea corpului cu echilibrul hormonal și rezistența țesutului conjunctiv, în timp ce zincul sustine sistemul imunitar si ajuta la vindecarea ranilor.

Conținutul de fier și magneziu de asemenea, oferă beneficii de sănătate. Fierul joaca un rol-cheie în a ajuta transportul celulelor și de a stoca oxigen, si, de asemenea, ajută celulele să producă energie utilizabilă. Magneziul contribuie, de asemenea, la producerea de energie și actioneaza o parte a dinților și a oaselor.

Articol citit de 5403 persoane