Uleiul de semințe de rapiță are cea mai mica cantitate de grasimi saturate decat orice ulei culinar și mai puțin de jumătate de ulei de măsline. In ultimii ani, uleiul de măsline are tendința de a prelua uleiurile de floarea-soarelui în popularitate și a fost perceput ca o alternativă sănătoasă. Cu toate acestea, în uleiul de semințe de rapiță se confruntă cu dubluri în mod natural o dieta de grăsimi saturate scăzute în uleiul de măsline și uleiuri bune cu omega esențiale obținute în mod normal de la pești.
Conține grăsimi saturate cel mai scăzute din orice ulei - mai putin de jumatate de ulei de măsline
Are de 10 ori mai mult omega 3 decat uleiul de măsline
Este o sursa buna de vitamina E
Ridicata în grăsimi mononesaturate
Nu conține conservanți artificiali și este fara trans-grasimi si GM
Este potrivit pentru o varietate de diete - vegetariene, fără gluten, Kosher si Halal
Este sigur la gătit, la temperaturi ridicate, cu un punct de ardere de 230c mult mai mare decât uleiul de măsline.
Articol citit de 7012 persoane
Acest articol nu are comentarii!