Mango au un ton galben-auriu la maturitate, uneori cu pete de culoare verde. Fructele din jurul semințelor sunt dulci, proaspete și suculente, cu doar o atingere dreapta de tartness. Proprietățile lor naturale fac mango un mare ingredient pentru marinarea oricarui tip de carne.

Mango au fost cultivate pentru prima dată în India, de mai multe secole în urmă. Cele mai multe mangos consumate în S.U.A. sunt produse în Mexic, Ecuador, Peru, Brazilia, Guatemala și Haiti.

O cana de mangos are 100 de calorii. Aceeași sumă furnizează 100% din recomandarea ta zilnică de vitamina C pentru promovarea functiei sanatoase imunitare si formarea de colagen, iar 35% din vitamina A, importanta pentru viziune, cresterea oaselor si mentinerea membranelor mucoase sanatoase si pielea - In plus, este demonstrat de studii pentru a ajuta la protejarea organismul de cancer in plămani.

Pe lângă faptul că mai mult de 20 de vitamine și minerale diferite, contin flavonoide, cum ar fi mangos betacaroten, alphacarotene și beta-criptoxantina, care ajuta vitamina A pentru a conferi rezistență și proprietăți protectoare, menținerea membranelor mucoase sănătoase și a pielii.

Consumul de fructe naturale bogate în caroteni, cum ar fi mango, este cunoscut pentru a ajuta la protejarea organismului , la plamani si in cavitatea orala de cancer. Potasiul în mango este o componentă celulară și fluida a corpului importanta pentru a ajuta la controlul ritmul cardiac și a tensiunii arteriale.

Vitamina B6 (piridoxina) este necesar pentru GABA (un neurotransmițător inhibitor) producerea de hormoni în interiorul creierului. Aceasta controlează, de asemenea, nivelul de homocisteina din cDZRul sânge, care pot dăuna vaselor de sânge și poate cauza un accident vascular cerebral. Necesară pentru producția de celule roșii din sânge, cuprul este un co-factor pentru multe enzime vitale, inclusiv citocrom, c oxidaza și superoxid dismutaza.

Articol citit de 6793 persoane