Boabele goji, de asemenea, numite wolfberry, sunt de un roșu-portocaliu strălucitor, sunt fructe de pădure careprovin dintr-o arbust care este nativ în China. În Asia, fructele de padure goji au fost consumate de generații, în speranța de a trăi mai mult.

De-a lungul timpului, oamenii s-au folosit de boabele de Goji pentru a trata multe probleme comune de sanatate, cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, febra si probleme oculare legate de vârstă. Goji sunt consumate crude, fierte sau uscate (cum ar fi stafidele) si sunt folosite in ceaiuri de plante, sucuri, vinuri și medicamente.

Unele studii care folosesc suc de boabe goji au constatat posibile beneficii care au inclus un sentiment de bine si calm, performantele atletice mai bune si calitatea somnului, precum si pierderea in greutate. Toate fructele de padure sunt bune pentru sanatate. Nu este clar dacă goji sunt mai bune decât alte tipuri de fructe de padure, sau în cazul în care suplimentele goji au aceleași beneficii de sănătate ca și boabele reale.

Articol citit de 7609 persoane