Germenii de ridiche sunt încărcati cu vitamine, si studii de cercetare sugereaza ca aceste super-nutritive ar putea fi chiar mai eficiente in prevenirea cancerului decat varza de brocolli.

Datorită conținutului lor extrem de ridicat glucozinolat, dermenii de ridiche sunt buni pentru efectele lor anti-cancer.

Aici sunt noastre de top 8 motive pentru care ar trebui sa mananci zilnic, ca parte a unei diete sanatoase.

1. Un mod picant pentru a adăuga aroma la salate și sandwich-uri.

2. O sursă bogată de vitamine A, B, C, E și K, și conțin clorofilă și toți aminoacizii esențiali.

3. Pierderea in greutate - muguri de ridiche asigura un sentiment de plenitudine după ce mănâncă, ajutându-vă să mâncați mai puțin, fără a compromite nutriție. enzime descompun germina ridiche amidonul în produsele alimentare, care crește absorbția nutrienților.

4. lupta impotriva cancerului - muguri de ridiche contin lignina, care poate mări activitatea macrofage (celule care ataca invadatorii străini ale corpului).

5. Boost funcția sistemului imunitar - muguri de ridiche sunt o sursa excelenta de vitamina C, care ajută la îmbunătățirea rezistenței la boli.

6. Ficatul si vezica biliara functia - actioneaza ca un detoxifiant, acesta poate reglementa producția și fluxul de bilă și bilirubinei, și se îndepărtează excesul de bilirubina din sange. Acest lucru poate ajuta la suferinzi de icter.

7. Ameliorarea constipație și hemoroizi - muguri de ridiche sunt bogate in roughage (glucide nedigerabile). Acest lucru ajuta la digestie sanatoasa, retine apa si alină constipatie, cauza principala de piloți.

8. Sănătatea femeii - conțin estrogeni din plante, similar cu hormonul estrogen uman, care poate ameliora simptomele sindromului premenstrual, menopauza, bufeuri si boala fibrochistică.

Articol citit de 6147 persoane