Printre cele mai importante ingrediente regăsite în compoziția Prostafix, un supliment alimentar extraordinar, recomandat persoanelor care se confruntă cu prostată, sunt fructele de palmier pitic, ce ajută la prevenirea și combaterea hiperplaziei beningne de prostată, dar și a altor afecțiuni.

Conform experților în medicină naturopată, fructele de palmier pitic sunt eficiente pentru a combate hiperplazia beningnă de prostată, care este cunoscută și sub numele de prostată mărită, aceasta fiind o afecțiune ce se manifestă în cazul multor bărbați, 50 la sută dintre ei suferă de această problemă în timpul vieții, în timp ce 90 la sută se confruntă cu această boală după vârsta de 85 de ani.

Hiperplazia benignă de prostată se manifestă prin urinarea frecventă, inclusiv în timpul nopții, când bolnavul se confruntă cu nevoia accentuată de urinare și prezintă un jet cu presiune scăzută. De asemenea, această boală poate să determine și infecții de tract urinar, dar și altele ce pot determina deteriorarea rinichilor.

Fructele de palmier pitic au proprietatea de a crește rata maximă de jet urinar.

De asemenea, fructele de palmier pitic pot să reducă dimensiunea prostatei mărite, combate disfuncția erectilă și împiedică pierderea libidoului. Un alt beneficiu al fructelor de palmier pitic este faptul că pot să reducă calviția și are proprietatea de a combate și libidoul scăzut, probleme ale tractului urinar în cazul bărbaților, boala inflamatorie pelviană și chiar sterilitate.

Articol citit de 709 persoane