Apa potabilă purificată face mult mai mult decât de a potoli setea ... păstrează corpul în stare de funcționare mare. Există mai multe beneficii pentru băut apă curată, proaspătă, și aici sunt unele dintre cele mai bune pentru a păstra în minte:

1. apa potabilă vă ține tanar: multa apa potabila mentine pielea hidratata si reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor. În cazul în care nu bei suficienta apa pura, corpul tau va încerca să-l păstreze, în scopul de a conserva resursele. Acest lucru face ca produca retentie la piele si poate duce chiar la balonare.

2. apa potabilă vă ajută să piardeti în greutate: Apa suprima pofta de mancare, astfel încât să nu mănânci la fel de mult. Multă apă potabilă de asemenea, previne retenția de fluide, făcându-te mai subțire și slab.

3. apa potabilă vă ajută să construi musculatura: multa apa potabila permite muschii sa lucreze mai mult înainte ca acestea să se simtă obosit, iar acest lucru poate ajuta să vă construi musculatura.

4. La un pahar apa elimină toxine: În cazul în care corpul tau ii lipseste apa atunci inima ta trebuie să facă un efort suplimentar pentru a pompa sânge oxigenat în stare proaspătă către organele, cauzând probleme grave de sanatate.

5. Apa potabilă este bun pentru articulatii: articulatiile au nevoie de umiditate pentru a rămâne puternice și flexibile, astfel încât mișcările tale sunt netede și fără durere. Comandarea de apă îmbuteliată la restaurante în loc de suc sau alcool, este o modalitate foarte bună de a vă asigura că veți obține apă pe tot parcursul zilei, păstrând articulațiile tinere și puternice.

Articol citit de 6171 persoane