Să ai o viață împlinită din punct de vedere sexual nu e simplu, însă nu e nici o misiune imposibilă. Fiecare partidă de amor trebuie să fie o modalitate de a-ți încărca bateriile și de a te relaxa total. În caz contrar, însă, nu te vei bucura niciodată de momentele de intimitate.

Să te deconctezi total în timpul partidelor de amor poate să fie, uneori, extrem de dificil, motiv pentru care îți propunem să descoperi de ce ți se întâmplă asta.

Te gândești prea mult la partenerul tău

În cazul în care nu reușești să te bucuri de momentele de intimitate poate ar trebui să iei în considerare faptul că pui prea multă presiune pe tine și-ți dorești să-ți satisfaci partenerul. În acest caz, însă, e important să-ți amintești că plăcerea pe care o simți tu e la fel de importantă pentru partener, motiv pentru care ar trebui să-ți acorzi atenție.

Dacă îți dorești să încerci lucruri noi în pat, pe care nu le-ai discutat cu partenerul tău, ai putea, de asemenea, să eziți să te relaxezi, gândindu-te că poate fi rușinos. Astfel, dacă ai ales să fii cu cineva ar trebui să ai încredere în persoana respectivă și să-i împărtășești fanteziile și ideile tale. Dacă te va iubi, cu siguranță va ști cum să ți le îndeplinească sau cum să te refuze decent, fără să ai de suferit.

Așadar, pentru a te bucura de partidele de amor relaxează-te, uită de prejudecăți și discută cu partenerul tău deschis despre ceea ce-ți dorești. De asemenea, dacă ești nemulțumită de aspectul tău fizic și nu te simți confortabil să faci dragoste cu lumina aprinsă, fii creativă și decorează-ți dormitorul cu lumânări aprinse. Vei evita să te pui într-o situație neplăcută și vei crea și o atmosferă romantică.

Articol citit de 3109 persoane