Dacă ai trecut prin moment delicat și tocmai te-ai despărțit de partenerul tău, indiferent care au fost motivele, cel mai probabil îți vine să urli de durere. Totuși, ar trebui să accepți că s-a terminat, iar mai jos îți prezentăm câteva sfaturi ca să treci peste această perioadă dificilă.


Da, poate că relația ta s-a încheiat, însă asta nu înseamnă că sentimentele au dispărut. Acceptă-le și privește sfârșitul relației nu ca pe o pierdere, ci ca pe un nou început, ce te va ajuta să te dezvolți. Păstrează amintirile plăcute și mergi mai departe.

De asemenea, un alt pas pentru a traversa cu brio această perioadă ar fi bine să nu-ți consumi energie cu regrete. Să te întrebi ce ai greșit sau dacă ai fi putut face ceva diferit nu e decât o irosire de energie. Bucură-te de fiecare moment și încearcă să privești fiecare experiență ca pe o lecție.


Să păstrezi legătura cu fostul partener imediat după ce ați stabilit că nu mai sunteți împreună nu e deloc o idee bună. Da, e în regulă să aveți o relație decentă, să nu aruncați cu vorbe urâte, dar asta nu înseamnă să țineți legătura zi de zi. Dați-vă timp să vă tratați rănile sufletești.


Redescoperă-te! Amintește-ți cine ești și fă lucrurile care îți plac, care te încarcă cu energie. Ieși cu prietenele, mergi la shopping, stai ore în șir vizionând filmele preferate. Te va ajuta să te iubești din nou și să-ți găsești puterea de a merge mai departe.

Articol citit de 4004 persoane