Dacă ești implicată într-o relație toxică și te-ai săturat să suferi și să plângi neîncetat din cauza partenerului tău, îți propunem să descoperi câteva sfaturi care te pot ajuta să ieși din acestă poveste și să scapi de stresul care îți dă bătăi de cap.

Ia decizia drastică și anunț-o

Dacă nu ești fericită în relația de cuplu și te-ai săturat de stres, pune punct. Nu mai evita o discuție în acest sens, ci doar comunică decizia pe care ai luat-o. Evident, încearcă să spui lucrurilor pe nume, fără a lăsa loc de interpretări.

Ia-ți o perioadă de ”doliu”

Dacă ai făcut primul pas și te simți eliberată, ei bine, acum e momentul să înveți să trăiești din nou. Nu te arunca într-onouă relație, ci încearcă să te bucuri de momentele de singurătate și să înțelegi problemele cu care te-ai confruntat. Relaxează-te, fă lucrurile care îți fac plăcere și, dacă ai nevoie de ajutor specializat, nu ezita să-l ceri.

Lasă-te ajutată de persoanele dragi

Să treci singură printr-o perioadă dificilă nu e deloc ușor, motiv pentru care îți recomandăm să accepți ajutor din partea prietenilor sau al familiei. Te vor ajuta să uiți de probleme și să te refaci mult mai repede.

Ocupă-ți timpul și acceptă schimbarea

Da, relația în care ai fost implicată ani de zile s-a încheiat, însă nu dispera. Profită de timpul pe care-l ai și fă lucrurile care îți plac. Implică-te într-un proiect nou, ieși în oraș, mergi la film sau, de ce nu, în club. Fă orice îți aduce zâmbetul pe buze.

Evident, pentru a scăpa de emoțiile negative poți alege să mergi într-o vacanță alături de prietene, iar în scurt timp te vei simți împăcată cu decizia pe care ai luat-o.

Articol citit de 2682 persoane