Dacă multe dintre relațiile din ziua de astăzi se consumă extrem de repede, iar partenerii ajung să se despartă și să fie dezamăgiți, altele durează până la adânci bătrâneți. Ei bine, dacă ești curioasă să știi în ce categorie te regăsești, îți recomandăm să descoperi semnele care îți arată clar că partenerul tău are încredere în relația voastră.


Nu se teme să-și expună emoțiile

Faptul că bărbații afișează mereu o atitudine puternică și nu se lasă impresionați de aproape nimic nu e un secret pentru nimeni. Totuși, și ei au emoții și sentimente. Un semn care îți arată că partenerul tău are încredere în relația voastră este dacă îți ”arată” această față.

Se simte confortabil în preajma ta

Dacă nu se teme să-ți împărtășească cele mai intime detalii din viață și îți dezvăluie lucruri pe care nu le-a spus nimănui, atunci e clar că te consideră partenera lui pe care se poate baza întotdeauna.

Vă acceptați unul pe celălalt

Dacă sunteți sortiți să fiți împreună, atunci vă veți accepta unul pe celălalt cu toate calitățile și defectele. O relație bună, de durată, este una în care partenerii învață să-și accepte lucrurile negative, fără să facă prea multe eforturi. Cu alte cuvinte, vă iubiți necondiționat și nu vă pierdeți în detalii sau în mici defecte.

Articol citit de 2361 persoane