Simți că ești urmărită de ghinion? Tânjești după liniște sufletească? Îndreaptă-ți atenția spre credință și rostește cu încredere această rugăciune către Sfânta Lucia. Necazurile vor deveni o amintire a vremurilor dificile.

niţă Lucia, cere de la Dumnezeu să dea iertare de greşeli, celor ce cu dragoste te cinstim pe tine.

Sfântă Lucia, lumină călăuzitoare spre cer a celor care se luptă cu valurile învolburate ale pasiunilor dezordonate şi ale lumii, te rugăm, mijloceşte-ne de la veşnicul Soare, Isus Cristos, harul de a avea şi noi cel puţin o scânteie de iubire, pentru a-i îndruma pe semenii noştri, prin exemplul bun, pe calea cea strâmtă spre împărăţia cerurilor. Înflăcărează-ne mereu, ca să nu se stingă niciodată lumina credinţei din sufletul nostru, iar la sfârşit să-l vedem pe bunul Dumnezeu în lumina nesfârşită. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.”

Această rugăciune trebuie, însă, rostită timp de nouă zile consecutivă și este musai să fie urmată de „Tatăl Nostru”, dar și de această formulare: „Bucură-te, Marie, cea plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus.”

Articol citit de 3206 persoane