Dacă simți că ești urmărită de ghinion și ai nevoie de ajutor pentru a depăși perioada delicată din viața ta, alege să-ți îndrepți atenția spre credință.

Această rugăciune trebuie să fie rostită cu credință și se spune că va atrage nu doar noroc, ci și iubire și liniște sufletească.

„Să învie Dumnezeu și să se risipească vrăjmașii Lui și să fugă de la fața Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară, cum piere fumul, cum se topește ceara de fața focului, așa să piară diavolii de la fața celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii și zic cu veselie.

Bucură-te, Preacinstita și de viață purtătoare Cruce a Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a răstignit pe ține, a Domnului nostru Iisus Hristos, și S-a pogorât la iad și a călcat puterea diavolului și te-a dăruit nouă pe tine, Cinstită Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmasul.

Îngrădește-mă, acoperă-mă și mă păzește, Doamne, cu puterea Cinstitei și de viață purtătoarei Tale Cruci, departand de la mine tot răul!

În mâinile Tale, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, Îți încredințez sufletul meu, păzește-mă, binecuvîntează-mă, miluiește-mă după mare milă Ta și după mulțimea indurărilor Tale și viață veșnică îmi dăruiește. Amin (de trei ori).”

Articol citit de 868 persoane