Recunoscut pentru proprietățile pe care le are asupra organismului, tonul este mereu o alegere inspirată, motiv pentru care îți recomandăm să încerci această rețetă de paste cu ton.

Gata în mai puțin de 30 de minute, această rețetă de paste cu ton e ideală atât pentru copii, cât și pentru adulții care țin dietă.

Paste cu ton - ingrediente necesare:

- două conserve de ton bucăți în suc propriu
- o cană de paste
- patru morcovi
- doi dovlecei
- patru ardei roșii
- doi căței de usturoi
- două linguri de ulei
- suc de lămâie
- busuioc sau pătrunjel verde, pentru servit.

Paste cu ton - mod de preparare:

Fierbe pastele cu apă și sare, potrivit instrucțiunilor de pe ambalaj.

Între timp, pune uleiul la încins într-o cratiță, după care adaugă usturoiul zdrobit bine și călește-l timp de câteva minute.

Ulterior adaugă morcovii și dovleceii tăiați fâșii, iar apoi lasă-i la călit până se înmoaie.

Adaugă apoi bucățile de ton și ardeii iuți tocați mărunt, iar apoi lasă vasul pe foc alte cinci minute. Condimentează cu sare și piper.

La final, asezonează pastele cu busuioc sau pătrunjel verde tocat mărunt. Poți, de asemenea, să adaugi și puțin suc de lămâie.

Poftă bună!

Articol citit de 692 persoane