Cancerul este, fără îndoială, o afecțiune cu care se confruntă o mulțime de persoane, de toate vârstele, fapt pentru care îți propunem să descoperi câteva băuturi despre care se spune că ajută la prevenirea acestei boli care a răpit milioane de vieți la nivel mondial.

Cancerul este o afecțiune ce poate afecta persoane de toate vârstele, putând fi cauzat fie de un stil de viață alimentar haotic, fie de anumite gene. Totuși, studiile făcute de-a lungul timpului au arătat că alimentele bogate în antioxidanți, precum vitamina A, C, D și E pot preveni cancerul. Tocmai de aceea îți recomandăm să-ți prepari aceste băuturi, ce te pot ajuta să-ți păstrezi sănătatea.

Smoothie de ananas și ghimbir

Dacă ananasul este o sursă excelentă de bromelaină, care ajută la prevenirea cancerului și previne efectele date de chimioterapie și radioterapie, ghimbirul poate reduce celulele canceroase și le poate ajuta pe cele sănătoase să rămână așa. Așadar, pentru a te bucura de beneficiile acestora prepară-ți un smoothie. Pune câteva felii de ananas și o bucată de ghimbir, dar și un pahar cu lapte în blender, iar apoi mixează totul. Consumă băutura zilnic, iar în timp vei vedea efectele.

Smoothie de portocale și zmeură

Așa cum am amintit mai sus, antioxidanții și vitaminele joacă un rol important în prevenirea și tratamentul cancerului. Iar portocalele și zmeura sunt excelente grație conținutului de antioxidanți, motiv pentru care îți propunem să pui în blender o portocală tăiată bucăți mici și un pumn de zmeură. Consumă această băutură pe stomacul gol.

Smoothie de morcovi și măr

Morcovii sunt responsabili de întărirea sistemului imunitar și poate preveni boli grave, precum cancer, mai ales că are un conțintul de falcarinol, care este cunoscut pentru puterea de a stopa dezvoltarea celuelor canceroase. De cealaltă parte, merele sunt o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți, esențiale pentru prevenirea cancerului. Amestecă un pahar cu apă cu un măr necurățat de coajă și un morcov și trece totul prin blender. Bea această băutură magică imediat și vei vedea că te vei simți bine.

Articol citit de 2812 persoane