Se spune că o persoană este suma persoanelor din jurul lor, întrucât fiecare își pune, într-o mică sau mare măsură, amprenta asupra ta, motiv pentru care este foarte important ca oamenii pe care-i ai în jur să fie de calitate, să nu te întristeze fără motiv și să te susține.

Cine se-aseamănă, se-adună. Asta spune o vorbă populară și pare să fie extrem de valabilă în ziua de astăzi, întrucât așa cum sunt oamenii pe care îi ai în jurul tău, așa vei fi și tu.

Dacă ești sau nu înconjurată de oameni ”de calitate” ori care au prea multă negativitate, află mai jos:

Nu-și fac timp pentru tine

Primul semn care îți arată clar că ești înconjurată de oameni negativi este faptul că nu te poți baza pe ei. Dacă atunci când ai nevoie de ceva nu poți apela la ei și te ignoră, atunci trebuie să stai departe de ei. Un prieten este alături de tine la orice oră din zi și din noapte, pentru că sentimentele sunt mereu acolo.

Te descurajează

Să ai un vis pentru care lupți nu e deloc rău, ba chiar e recomandat, însă dacă ai prieteni care îți taie ”aripile”, elimină-i din viața ta. Renunță la aceste persoane care te descurajează, întrucât prietenii adevărați te vor ajuta mereu și te vor susține indiferent de orice.

Nu poți să ai încredere în ei

Persoanele care mint sunt false și aduc doar stări negative celor din jur, motiv pentru care nu ai de ce să tolerezi în jurul tău astfel de persoane. Doar așa vei evita să experimentezi stări de nervozitate din cauza lor.

Articol citit de 2535 persoane