Oricine viseasă la o iubire ca-n filmele romantice, însă realitatea este departe de ceea ce ai văzut în filmele americane. Iar dacă te numeri printre persoanele care ajung cu greu să-și facă o relație și simți că ești urmărită de ghinion ar trebui să iei lucrurile cu mult calm.

Potrivit specialiștilor, să devii obsedată de ideea de a avea un partener nu-ți va aduce nimic bun. Tocmai de aceea, este important să eviți să ai același pattern în timpul relațiilor și să înveți să lași lucrurile să vină.

Multe persoane se plâng de ghinion în dragoste, însă unii psihologi susțin că acesta poate fi evitat. Este, însă, important să înveți să lucrezi cu tine, iar primul lucru pe care trebuie să-l faci este să eviți să te îndrăgostești de același timp de bărbat, unul care nu te respectă ori care crede că nu meriți să fii iubită așa cum îți dorești.

Ba mai mult, atunci când repeți același pattern într-o relație, trebuie să fii conștientă că nu vorbim de ghinion. În realitate, vorbim despre faptul că nu înveți din greșelile tale și ajungi mereu să pici în capcană. De asemenea, atunci dacă ești într-o relație în care partenerul tău este abuziv, nu mai aștepta să se schimbe. Nu se va schimba niciodată. Este, de asemenea, important, să nu-ți setezi niște pretenții prea mari. Nimeni nu este perfect, iar setarea acestora nu-ți va aduce decât frustrări.

De asemenea, ghinionul în dragoste poate să apară chiar și atunci când îți alegi partenerul. Mai exact, atunci când alegi să intri într-o relație pur și simplu, pentru că este primul care ți-a propus asta. Ai încredere în tine, învață să te apreciezi și intră într-o relație abia atunci când ești bine cu tine, când te iubești tu.

Articol citit de 560 persoane