Merisorul este un fruct versatil și beneficiile lor le fac utile în produsele alimentare, cât și în produselemedicamentoase. Numele latin pentru echipamente de afine este Vaccinium macrocarpon și este una dintre fructele indigene din America de Nord. Cranberries au o cantitate enormă de capacitate antioxidante, în comparație cu alte fructe si legume, cum ar fi broccoli, spanac, și mere. O cana de afine ofera o capacitate totala 8983 antioxidante.

Sucul de Merisor este bogat in antioxidanti, vitamina C și acid salicilic. Prin care conțin doar 45 de calorii per ceasca, suc de afine se potrivește foarte bine în cDZRul liniilor directoare dietetice. Sucul de afine conține, de asemenea, 87,13 g apă per 100 g. Acesta prevede, de asemenea, energie, proteine ​​și carbohidrați. În ceea ce privește minerale, conține calciu, magneziu, fier, fosfor, sodiu, potasiu și zinc. Acesta conține, de asemenea, vitamine, cum ar fi tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B-6, E (alfa-tocoferol) si vitamina K (filochinona).

Beneficiile pentru sănătate de suc de merisor includ scutirea de la infecții ale tractului urinar, tulburări respiratorii, pietre la rinichi, cancer si boli de inima. De asemenea, este benefic în prevenirea tulburărilor gastrice și diabetul, precum si boli ale gingiilor cauzate de placa dentară. Fitonutrientii, care sunt în mod natural derivati din plante, compuși sunt prezenți în merisor și au fost găsite pentru a preveni o gamă largă de probleme de sănătate.

Articol citit de 5298 persoane