Extractul de porumb purpuriu este derivat din porumb purpuriu, o plantă care aparține aceleiași specii ca porumbul de masă galben, dar conține coloranți biologic colorati puternic activi din plante naturale. Nativii sud-americani au folosit coloranti cunoscut sub numele de antocianine, pentru a colora alimente și băuturi timp de secole. Antocianii sunt flavonoide, o categorie de antioxidanti ce au beneficii potentiale pentru sanatate.

Anti-cancer - cu conținutul său bogat antioxidant, are o puternica protectie si remediu impotriva cancerului. Aceasta poate ajuta la oprirea tumorii și a cancerului in crestere si distruge celulele canceroase din cauza antocianilor sai combinati și conținutul de vitamine C și E.

Antocianii pot ajuta la oprirea radicalilor liberi care le lipsesc, cu electronil de neutralizare și făcându-le inofensive în proces. Cu cat mai multe antocianine, cu atât mai bine in dezarmarea de radicalii liberi care distrug celulele si sistemul imunitar. Cu astfel de beneficii pentru sănătate din porumbul purpuriu veți obține toti antocianii de care corpul tau are nevoie pentru a face radicalii liberi total inutili.

Articol citit de 7666 persoane