Hrisca nu este nici un bob de cereale, nici legate de grâu. Este, de fapt, o sămânță de dicotiledonate dar care sunt tratate într-un mod similar ca orice alte boabe de cereale comune. Binomially, aparține în cDZRul familiei Polygonaceae, care include, de asemenea, măcriș, revent, troscot japoneză, etc.

Hrisca germinata este un aliment uimitor, deoarece are un gust ca un bob, dar este, de fapt gluten și grâu liber și nu e bob deloc. Este una dintre sursele cele mai complete de proteine ​​de pe planetă, care conțin toți cei opt aminoacizi esențiali. Acest lucru îl face perfect pentru diabetici si cei care doresc să

taie în jos pe carbohidrati lor pentru a echilibra mai puțin dulce și nivelurile lor de zahar din sange. Este, de asemenea, cunoscut pentru scăderea tensiunii arteriale.

Hrișca încolțita, curata, de asemenea, de colon si alcalinizează corpul. Hrisca este un super-aliment minunat pentru persoanele care au varice sau rigidizarea arterelor. Unul dintre motive este că acesta este plin de rutin, care este un compus care este cunoscut ca un puternic întăritor perete capilar. Atunci cand venele devin slabe, sange si fluide se acumuleze și să se scurgă în țesuturile din apropiere, care pot provoca varice sau hemoroizi.

Acest aliment de vindecare este, de asemenea, bogat în lecitină, făcându-l un balansier colesterol minunat, deoarece lecitină absoarbe colesterolul "rau" si previne-l de a fi absorbită. Lecitina neutralizeaza toxinele si purifica sistemul limfatic, luând o parte din sarcina de pe ficat. hrisca încolțite este, de asemenea, un creier stimularea super-aliment. 28% din creier este de fapt formată din lecitină. Cercetarea sugereaza ca alimentele bogate in mod regulat consumatoare de lecitină poate preveni de fapt, anxietate, depresie, ceata creier, oboseala mentala si, în general, face creierul mai clare și mai clare.

Articol citit de 5217 persoane