Astragalus este, de asemenea, numit qi-huang sau milkvetch. Ea provine dintr-un tip de fasole sau leguminoase. Întimp ce există mai multe specii de Astragalus, majoritatea suplimentelor Astragalus contin Astragalus membranaceus. Plantele medicinale ofera mai multe beneficii de sanatate pentru conditii multiple, inclusiv beneficii ale inimii.

Astragalus pare să funcționeze prin stimularea sistemului imunitar. Ea are efecte antioxidante, care inhibă producerea de radicali liberi. În organism, radicalii liberi deterioreaza celulele și sunt legate de multe probleme de sănătate asociate cu îmbătrânirea. Nu există, însă, nici o cale de a opri radicalii liberi complet.

Astragalus este un supliment alimentar natural, care este folosit pentru diverse condiții de sănătate. De exemplu, este utilizat pentru a trata receli comune, infecții respiratorii superioare, fibromialgia si diabetul. Unii sustinatori ai Astragalului il folosesc pentru beneficiile sale cardiace. Ei pretind ca poate proteja impotriva bolilor de inima. Este, de asemenea, folosit pentru a ajuta la îmbunătățirea slăbiciunii generale.

Susținătorii spun, de asemenea, ca Astragalus stimulează splina, ficatul, plamanii, sistemul circulator si sistemul urinar. Este, de asemenea, utilizat pentru tratamentul artritei, astmului, precum și condițiile nervoase, pentru scăderea concentrației de zahăr din sânge și a tensiunii arteriale.

Astragalus a fost testat pentru cancerul de san, raceala, hepatita si cancerul pulmonar. Unele studii preliminare sugerează un posibil beneficiu. Dar, ca și cu beneficii cardiace, este nevoie de mai multe cercetari medicale pentru a intelege daca Astragalus poate ajuta cu alte probleme de sănătate.

Articol citit de 7218 persoane